Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  BASF

  Φίλτρα

  Basf

  Προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και αξιόπιστες λύσεις, η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ βοηθάει τους πελάτες της σε κλάδους στρατηγικής σημασίας για τη χώρα, όπως ο αγροτικός και ο βιομηχανικός, να είναι πιο επιτυχημένοι.

  Tο εύρος των προϊόντων που προσφέρει η BASF στην Ελληνική αγορά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προϊόντα φυτοπροστασίας και σπόρους, πρώτες ύλες και πρόσθετα για τη χρωματοβιομηχανία, τη χαρτοβιομηχανία, τη βιομηχανία κατασκευαστικών υλικών, πλαστικών, φαρμάκων, καλλυντικών, απορρυπαντικών και καθαριστικών καθώς και οργανικά ενδιάμεσα χημικά, χημικά διυλιστηρίων, χρώματα αυτοκινήτων, πρόσθετα καυσίμων και λιπαντικών, αντιψυκτικά αυτοκινήτων, καταλύτες για biodiesel, ανόργανα χημικά, γλυκόλες, κόλλες επιπλοποιίας κ.α.

  Η BASF κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της φυτοπροστασίας και των σπόρων, στηρίζοντας τον Έλληνα αγρότη στην προστασία της καλλιέργειας του και την αύξηση της σοδιάς του.

  Επίσης, η BASF προσφέρει υψηλή τεχνογνωσία και καινοτομία σε σχεδόν όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανικής παραγωγής.

  Δημιουργούμε χημεία – Καινοτομίες για το μέλλον

  Αυξανόμενη ανάγκη για τροφή, καθαρό νερό και ενέργεια, περιορισμένοι πόροι και ένας ανερχόμενος παγκόσμιος πληθυσμός: η αναγνώριση όλων αυτών των παραγόντων αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση του σήμερα. Οι καινοτομίες που βασίζονται στη χημεία παίζουν καταλυτικό ρόλο για αυτό, καθώς συνεισφέρουν αποφασιστικά στην εξεύρεση νέων λύσεων.

  Το επίκεντρο της έρευνάς μας

  Η χημεία, ως διατομεακό τεχνολογικό εργαλείο, παίζει καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων, επειδή οι καινοτομίες στον κλάδο της χημείας δίνουν απαντήσεις ακριβώς στα ερωτήματα που θα αφορούν την ανθρωπότητα στο μέλλον: πρώτες ύλες, περιβάλλον και κλίμα, τροφή και διατροφή, και ποιότητα ζωής.

  Η έρευνα μας

  Στη BASF, περίπου 10.000 εργαζόμενοι απασχολούνται παγκοσμίως στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτομιών για τη χημική βιομηχανία.