Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Ameda

    Έχουμε πάθος για το θηλασμό!

    Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος της κοινότητας θηλασμού και που βοηθάμε τις οικογένειες να επιτύχουν τους στόχους τους ως προς το θηλασμό.

    Πριν από 60 και πλέον χρόνια στη Σουηδία, ένας πρωτοπόρος γυναικολόγος ζήτησε από τον μηχανικό Einar Egnell να κατασκευάσει ένα καλύτερο μηχάνημα θηλασμού. Ο Egnell έκανε σκοπό της ζωής του να βοηθήσει τις μητέρες που θήλαζαν, κατασκεύασε μία ηλεκτρική αντλία με πιστόνι η οποία μιμείται ενδελεχώς το ρυθμό απομύζησης και την ένταση των μωρών που θηλάζουν. Το θήλαστρο SMB, η πρώτη αντλία που κατασκευάστηκε βασισμένη στην έρευνα του Egnell, παραμένει μέχρι και σήμερα το «χρυσό πρότυπο» στα θήλαστρα των μαιευτηρίων.

    Η τεχνολογία πιστονιού αναπτύχθηκε και ενσωματώθηκε σε όλα τα ηλεκτρικά θήλαστρα της Ameda, παρέχοντας στις μητέρες τη δυνατότητα να μιμηθούν τον τρόπο θηλασμού των μωρών τους με μία απαλή ρυθμική μέθοδο, που δεν συναντάται στα ανταγωνιστικά θήλαστρα τύπου διαφράγματος. Tα θήλαστρα της Ameda συνδυάζουν την επαναστατική τεχνολογία του Einar Egnell με τον 21ο αιώνα, χαρακτηρίζονται ως τα μοναδικά στον κόσμο που είναι φιλικά διότι παρέχουν φροντίδα και ασφάλεια και για αυτό καλύπτονται από το παγκόσμιας φήμης πιστοποιητικό FDA (Food and Drugs Administration)

Ποιοι είμαστε...

Συγχαρητήρια. Να σας ζήσει!

Είτε έχετε γεννήσει το πρώτο σας παιδί είτε το πέμπτο σας.

Από εδώ και στο εξής θα χρειαστεί να κάνετε πολλές επιλογές που θα αφορούν τη φροντίδα και τη διατροφή του νεογέννητου μωρού σας αλλά και αν θα το θηλάσετε ή όχι.

Όπως κι εσείς, έχουμε πάθος για το θηλασμό!

Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος της κοινότητας θηλασμού και που βοηθάμε τις οικογένειες να επιτύχουν τους στόχους τους ως προς το θηλασμό.

Η ιστορία μας ξεκινά πριν από 60 και πλέον χρόνια στη Σουηδία, όπου ένας πρωτοπόρος γυναικολόγος ζήτησε από τον μηχανικό Einar Egnell να κατασκευάσει ένα καλύτερο μηχάνημα θηλασμού. Εκείνη την εποχή, τα θήλαστρα ήταν επίπονα στη χρήση και δεν αντλούσαν καλά το γάλα. Ο Egnell έκανε σκοπό της ζωής του να βοηθήσει τις μητέρες που θήλαζαν.

Ο Egnell κατασκεύασε μία ηλεκτρική αντλία με πιστόνι η οποία μιμείται ενδελεχώς το ρυθμό απομύζησης και την ένταση των μωρών που θηλάζουν. Το θήλαστρο SMB, η πρώτη αντλία που κατασκευάστηκε βασισμένη στην έρευνα του Egnell, παραμένει μέχρι και σήμερα το «χρυσό πρότυπο» στα θήλαστρα των μαιευτηρίων.

Η τεχνολογία πιστονιού αναπτύχθηκε και ενσωματώθηκε σε όλα τα ηλεκτρικά θήλαστρα της Ameda, παρέχοντας στις μητέρες τη δυνατότητα να μιμηθούν τον τρόπο θηλασμού των μωρών τους με μία απαλή ρυθμική μέθοδο, που δεν συναντάται στα ανταγωνιστικά θήλαστρα τύπου διαφράγματος. Η απλότητα, η άνεση και η αποτελεσματικότητα σε κάθε θήλαστρο και εξάρτημα της Ameda επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην ποιότητα.

Χτίζουμε πάνω στην κληρονομιά μας. Δεν επαναπαυόμαστε σ’ αυτή….

Σήμερα, τα θήλαστρα της Ameda συνδυάζουν την επαναστατική τεχνολογία του Einar Egnell με τον 21ο αιώνα – χαρακτηριστικά φιλικά προς τις μητέρες και προσωπική στήριξη γαλουχίας. Η αποστολή μας – όπως και του Einar Egnell – είναι να βοηθήσουμε τις μητέρες που θηλάζουν.

Τα προϊόντα της AMEDA χαρακτηρίζονται ως τα μοναδικά στον κόσμο που είναι φιλικά διότι παρέχουν φροντίδα και ασφάλεια και για αυτό καλύπτονται από το παγκόσμιας φήμης πιστοποιητικό FDA (Food and Drugs Administration)