Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  AM HEALTH

  Φίλτρα

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά με διαφορετικούς όρους.

  About AM HEALTH

  H AM HEALTH ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρα στελέχη του χώρου των συμπληρωμάτων διατροφής και γρήγορα εξαπλώθηκε στην ελληνική αγορά αντιπροσωπεύοντας σημαντικές εταιρείες όπως:

  Smile® (δυναμική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που συνδυάζει την Ελληνική επιστημονική γνώση με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την κατασκευή τους),Minami Nutrition (ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των Ω-3 λιπαρών οξέων), τη VSL#3 (τη μόνη εταιρεία με προβιοτικά που έχουν αποδεδειγμένη δράση τεκμηριωμένη με κλινικές μελέτες),την Enzymedica (εταιρεία η οποία προσφέρει τα πιο ισχυρά θεραπευτικά συμπληρώματα ενζύμων), τη Quinton (το Θαλασσινό Νερό είναι ένα εξαιρετικό μέσο για την εξισορρόπηση του οργανισμού έτσι ώστε να αναγεννά και να αναζωογονεί τα κύτταρα), τη North American Herb and Spice (ιδρύθηκε με την ιδέα ότι η τροφή από τις ανεπεξέργαστες ολόκληρες τροφές είναι το κλειδί για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας. Σήμερα αυτά τα θεμελιώδη ιδανικά χρησιμεύουν ως βάση για περισσότερα από 130 μοναδικά προϊόντα, συνθέσεις οι οποίες είναι εξαιρετικά θρεπτικές και φυσικά ισχυρές), τη Royal Green (τα οργανικά συστατικά είναι ένα δώρο της φύσης και η Royal Green είναι παθιασμένη να σας παραδώσει αυτή τη σοφία της φύσης), τη Pronatura (εναλλακτικά συμπληρώματα διατροφής σε προσιτές τιμές), τη Prewett’s (Βιολογικός Καφές Ραδικιού, Κουάκερ), την Organic Islands,Tα βιολογικά προϊόντα ORGANIC ISLANDS καλλιεργούνται στα πιστοποιημένα κτήματα, ιδιοκτησίας της εταιρίας, στο νησί της Νάξου, στις Κυκλάδες. Η καλλιέργεια πληροί όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, έτσι ώστε τα φυτά να είναι απαλλαγμένα από τοξίνες, φάρμακα και άλλα χημικά που χρησιμοποιούνται σε συμβατικές καλλιέργειες, την Acti-Σνακ είναι ένα υπέροχο νέο φάσμα φυσικών αποξηραμένων φρούτων, ξηρών καρπών και σπόρων που μεγιστοποιούν τις εγγενείς αξίες του κάθε συστατικού να ανταποκρίνονται στους ατομικούς στόχους διατροφής και αθλητικών δραστηριοτήτων - υδατάνθρακες για τα καύσιμα, ένας συνδυασμός πρωτεϊνών, υγιή λίπη και υδατάνθρακες για την αντοχή ή πρωτεΐνης για την ανάκαμψη - ιδανικό για εκείνους που έχουν έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Μελισσοθεραπεία: Γνωρίστε τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της μέλισσας όπως μέλι, γύρη, πρόπολη, βασιλικός πολτός, ψωμί της μέλισσας, δηλητήριο της μέλισσας, εκχύλισμα προνύμφης κηφήνα. Η μελισσοθεραπεία προλαμβάνει μέχρι και 95% των ασθενειών. Manuka Health:Θεραπευτικά μέλια Manuka απο τη Νέα Ζηλανδία και προιόντα που βασίζονται σε αυτά. Ανθοϊάματα Bach:O Edgar Bach ήταν ένας Βρετανός γιατρός ομοιοπαθητικός, βακτηριολόγος και συγγραφέας, γνωστός για την ανάπτυξη μιας σειράς θεραπειών που ονομάζονται Bach Remedies, μια μορφή εναλλακτικής ιατρικής. Βιολογική Aloe Arborescens της VonDerWeid:H Aloe Arborescens είναι ένα τελείως διαφορετικό είδος, με πολύ μεγάλη διαφορά στα θεραπευτικά ωφέλη συγκριτικά με τις υπόλοιπες και αυτό λόγω της πολύ μεγάλης διαφοράς στη περιεκτικότητα των δραστικών συστατικών. 

  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Συμβουλευθείτε τον ιατρό σας πριν καταναλώσετε οποιοδήποτε προϊόν εάν είστε έγκυος ή άτομο σε γαλουχία..