Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ALWAYS YOUR FRIEND

Η αιτία

Ο σκύλος είναι «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» και όχι τυχαία, καθώς είναι πάντα εκεί για εσένα και στα εύκολα και στα δύσκολα, ενώ σίγουρα δε σε κάνει ποτέ να βαριέσαι και σου χαρίζει απλόχερα
την αγάπη του.

Η αρχή

Αφού ψάξαμε για ένα καλό σαμπουάν κατοικίδιων ζώων συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε κάποιο να ανταποκρίνεται στα απαιτητικά μας κριτήρια για ένα υγιεινό μπάνιο. Η τεχνογνωσία υπήρχε και έτσι αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την Always Your Friend και να δημιουργήσουμε τα πρώτα προϊόντα φροντίδας με βάση τη ποιότητα και τις φύσικές πρώτες ύλες που προσφέρει η μητέρα Γή, όπως το Βιολογικό Ελαιόλαδο, τη Βιολογική Αλόη και πολλά άλλα ευεργετικά συστατικά.

Η Always Your Friend δημιούργησε τη πρώτη ολοκληρωμένη σειρά χειροποίητων προϊόντων καλλωπισμού και φροντίδας κατοικίδιων ζώων από φυσικά συστατικά με εξαιρετικά αποτελέσματα από τη πρώτη χρήση.

Τα προϊόντα Always Your Friend είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για το δέρμα καθώς χαρίζουν φυσική λάμψη, επουλώνουν τις πληγές, δρουν ηρεμιστικά στο ερεθισμένο δέρμα, ενυδατώνουν και εξισορροπούν, ενισχύουν το τρίχωμα και το δέρμα, καταπολεμούν το έκζεμα, βοηθάνε στην ήπια απολέπιση του δέρματος και του ευαίσθητου τριχώματος κάνοντας το βούρτσισμα ευκολότερο. Αντιμετωπίζουν τη ν τρι χόπτωση κ αι επα νορθώνουν τ ο κατεστραμμένο και ταλαιπωρημένο τρίχωμα.

Φίλτρα