Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  ALLERG-STOP

  Φίλτρα

  Η 5CLEAN μέσα από την συνεχή και μακρόχρονη εμπειρία της στη βιομηχανία καθαρισμού, έχει επιτύχει να αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής. Η αδιάκοπη έρευνα και παρακολούθηση των εξελίξεων παγκοσμίως, σε οτιδήποτε αφορά υπηρεσίες-προϊόντα-εξοπλισμούς καθαρισμού, αποτέλεσε παράγοντας για να γίνει διεθνές μέλος της ISSA. Η ISSA είναι η παγκόσμια ομοσπονδία της βιομηχανίας καθαρισμού, όπου τα μέλη της έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα πλέον καινοτόμα προϊόντα, ώστε να προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα σε υπηρεσίες και προϊόντα, μέσα από επιστημονικές πρακτικές για την εξασφάλιση υγιεινής και καθαριότητας σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

  Η 5CLEAN καινοτομεί, με την ανάπτυξη δύο παράλληλων δικτύων και ενός παροχής υπηρεσιών καθαρισμού, εξοπλισμένα με προηγμένες τεχνολογίες και βασισμένες σε οικολογικά Microsplitting-Allerg STOP προϊόντα, όπως: Cleaner, Lotus, Reflex Systems, Enpur, Vax, Floorwash, 3M. Μέσω του δικτύου της προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών, μοκετών και σαλονιών αυτοκινήτων με την εγγύηση των τεχνολογιών Allerg-STOP , Microsplitting & Nanotechnology.

  Η Microsplitting και Allerg-STOP είναι υπηρεσίες που παρέχονται από την 5CLEAN, με στόχο την αντιαλλεργική προστασία, χωρίς απορρυπαντικά και σαπούνια και την κάλυψη χρόνιων προβλημάτων καθαρισμού και σωστής υγιεινής στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών, σαλονιών αυτοκινήτων, ταπετσαριών επίπλων-τοίχων κλπ., σε οποιοδήποτε χώρο, δημόσια υπηρεσία, οικία, οργανισμούς, πλοία κλπ. Όλα τα παραπάνω, γίνονται με τη στήριξη του δικτύου της5Clean καθαριστήρια και των πιστοποιημένων συνεργατών της Allerg-STOP Professionals.

  Φιλοσοφία μας στα 50 χρόνια λειτουργίας μας, είναι η ποιοτική και η οικονομικότερη κάλυψη των άμεσων αναγκών του πελάτη και μελλοντικών, σε οποιαδήποτε υπηρεσία καθαρισμού και σωστής συντήρησης ινών χρειαστεί.