Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
What's Buzzy Right Now: Tα 8 καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021

What's Buzzy Right Now: Tα 8 καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021

Ποια είναι τα 10 + 1 καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021;

Η αντιηλιακή προστασία προσώπου είναι άκρως σημαντική και δεν πρέπει να την παραλείπουμε τους ανοιξιάτικους μήνες. Η ομάδα του ofarmakopoiosmou δοκίμασε και συγκέντρωσε τα νέα και καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021.

Ας δούμε ποια είναι τα καλύτερα αντιηλιακά προσώπου:

1. Apivita Bee Sun Safe

Μετά από χρόνια έρευνας, η APIVITA ανέπτυξε μια σειρά αντηλιακής φροντίδας νέας γενιάς που εξασφαλίζει υψηλή προστασία και ασφάλεια για την επιδερμίδα και το περιβάλλον χάρη σε φυσικές, καθαρές φόρμουλες με εύκολη και ευχάριστη εφαρμογή.

  • Υψηλή προστασία και προστασία ευρέος φάσματος με έναν φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων UVA / UVB.
  • Καθαρές φόρμουλες υψηλής φυσικής σύστασης με κλινικά αποδεδειγμένη καλή ανοχή από το δέρμα.
  • Βιοαποικοδομήσιμα συστατικά και αντηλιακά φίλτρα ασφαλή για τα κοράλλια, σε συνδυασμό με «υπεύθυνη» συσκευασία.
  • Ευχάριστες, μη λιπαρές και εύκολες στην εφαρμογή υφές.
What's Buzzy Right Now: Tα 8 καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021-0

2. Vichy Capital Soleil

H Vichy μας χαρίζει αντιηλιακή προστασία δερματολογικά ελεγμένη για υγιή επιδερμίδα με τη σειρά αντιηλιακών Vichy Capital Soleil. Η σειρά αυτή θα σε εκπλήξει με τις καινοτόμες συνθέσεις και τις απολαυστικές υφές της. Αποκτήστε αντηλιακά Vichy προσώπου με αντιγηραντικούς παράγοντες, αντηλιακά για προστασία από τις κηλίδες και λαμπερό μαύρισμα. Απολαύστε ματ αποτέλεσμα για το καλοκαίρι.

What's Buzzy Right Now: Tα 8 καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021-1

3. La Roche Posay Anthelios

Η σειρά ANTHELIOS προσφέρει προϊόντα υψηλής αντιηλιακής προστασίας ευρέος φάσματος για το ευαίσθητο δέρμα, που είναι αποτέλεσμα σχεδόν 30 χρόνων προηγμένης κλινικής έρευνας. Η σειρά ANTHELIOS χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής φωτοσταθερότητας ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως το Mexoryl XL, για να εξασφαλίσει την ισχυρότερη δυνατή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, την υπέρυθρη ακτινοβολία και τη ρύπανση. Τα προϊόντα της σειράς διαθέτουν πρωτοποριακές υφές, ειδικά σχεδιασμένες για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ανάγκη.

What's Buzzy Right Now: Tα 8 καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021-2

4. Avene Cleanance

Στην καρδιά των αντιηλιακών Cleanance Solaire βρίσκεται ο αποκλειστικός συνδυασμός Sunsitive® protection, αποτέλεσμα της Έρευνας Pierre Fabre, με:

  • Κατοχυρωμένο σύστημα 4 μόνο αντηλιακών φίλτρων με πολύ ευρύ φάσμα προστασίας από τις UVB-UVA, με σταθερότητα και αποτελεσματικότητα που διαρκεί και βέλτιστη δερματική ανοχή.
  • Μοναδικό συνδυασμό αντι-οξειδωτικών (Προ-τοκοφερύλιο + Θειαλιδίνη) για σφαιρική κυτταρική προστασία από το οξειδωτικό στρες.
  • Ιαματικό Νερό της Avène, γνωστό για τις καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές και απαλυντικές του ιδιότητες.
  • Υφή "αίσθηση γυμνού δέρματος και ανεπαίσθητο τελείωμα στο δέρμα.

Εξαιρετικά ελαφριά υφή του χαρίζει ματ αποτέλεσμα στο δέρμα. Είναι ιδανικά για δέρματα με τάση ακμής και λιπαρότητα.

What's Buzzy Right Now: Tα 8 καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021-3

5. Uriage Bariesaun

Τα αντιηλιακά URIAGE παρέχουν υψηλής ποιότητας και προστασίας από UVA / UVB, έχουν αποδεδειγμένη φωτοσταθερότητα και αδιάβροχη σύνθεση. Τα αντηλιακά προϊόντα διαθέτουν τεχνολογία αιχμής και έτσι διασφαλίζουν ασφάλεια, υψηλή προστασία, απόλαυση στη χρήση και είναι προσαρμοσμένα για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ανάγκη. Είναι κατάλληλα για ευαίσθητα και ερεθισμένα δέρματα, μετεγχειρητικά δέρματα, δέρματα με ουλές ή λεύκη.

What's Buzzy Right Now: Tα 8 καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021-4

6. LIERAC Sunissime

Η πρώτη αντηλιακή σειρά, εμπνευσμένη από τη φωτοθεραπεία, εμπλουτισμένη με φίλτρα υψηλής προστασίας ευρέος φάσματος (ακτίνες UVA, UVB, Ορατή και Υπέρυθρη ακτινοβολία). Εκτός από την προστασία της επιδερμίδας, τα προϊόντα της σειράς Sunissime προσφέρουν δράση ολικής αντιγήρανσης προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας: ρυτίδες, κηλίδες και αφυδάτωση από την έκθεση στον ήλιο. Το μυστικό της σειράς βρίσκεται στις φίνες υφές και στο εθιστικό καλοκαιρινό άρωμα. Τα προϊόντα Sunissime τώρα είναι πλέον διαθέσιμα σε πρακτική, εύκολη στη μεταφορά, συσκευασία ταξιδιού.

What's Buzzy Right Now: Tα 8 καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021-5

7. Frezyderm

Η σειρά ηλιοπροστασίας προσώπου της FREZYDERM περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Προηγμένες συνθέσεις αντηλιακών για κάθε φωτότυπο και ανάγκη επιδερμίδας διατίθενται σε διαφορετικές υφές και βασίζονται σε καινοτόμες φόρμουλες που παράλληλα με το να προστατεύουν περιποιούνται και φροντίζουν το δέρμα, προσφέροντάς του μοναδική καλλυντική ευχαρίστηση. Η σειρά περιλαμβάνει ακόμη έγχρωμα αντηλιακά που συνδυάζουν την ηλιοπροστασία με την κάλυψη, για προστατευμένη και ομοιόμορφη επιδερμίδα, χωρίς συμβιβασμούς.

What's Buzzy Right Now: Tα 8 καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021-6

8.Bioderma Photoderm Αντιηλιακά με μεγάλη απόδοση

Η αντιηλιακή σειρά Photoderm της Bioderma, προσφέρει δερματολογική ασφάλεια υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με 100% διάφανη υφή. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, το ποσό της ηλιοφάνειας (εποχή, την ώρα της ημέρας) και οι γεωγραφικές συνθήκες (υψόμετρο, γεωγραφικό πλάτος), η σειρά Photoderm προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας για να σας προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

What's Buzzy Right Now: Tα 8 καλύτερα αντιηλιακά προσώπου για το 2021-7