Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θεραπεία κατά της τριχόπτωσης με τα νέα τεχνολογικά προϊόντα της Bochery με νανοτεχνολογία

Θεραπεία κατά της τριχόπτωσης με τα νέα τεχνολογικά προϊόντα της Bochery με νανοτεχνολογία

Bochery θεραπεία κατά της τριχόπτωσης

Η τριχόπτωση απασχολεί ολοένα και περισσότερο κόσμο ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Χωρίζεται σε δύο ειδη: την εποχική και την χρόνια. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις η λύση είναι να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα, εκείνα που θα βοηθήσουν τα μαλλιά μας να ανακτήσουν την χαμένη τους ζωντάνια και που θα "ταΐσουν" το τριχωτό μας με τα συστατικά που πρέπει προκειμένου να αναγεννηθεί και αναγεννήσει δυνατά μαλλιά από την ρίζα.

Αυτό ακριβώς ερχεται να κάνει και η σειρά της Bochery για την τριχόπτωση.

Αρχικά οι αμπούλες Tuffene Energique Vials Hair Stimulating Lotion Αμπούλες Κατά Της Τριχόπτωσης απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες και βοηθούν στην τριχόπτωση που οφείλεται είτε στο έντονο στρες ή την εποχή είτε σε ανδρογενούς τύπου τριχόπτωση.

Το πλεονέκτημα της σειράς της Bochery είναι η Νεωτεριστική Ισχυρή Φόρμουλα που περιέχει λιποσωμιακά βιομιμητικά πεπτίδια με εκχύλισμα κόκκινου γαρίφαλου και βιταμίνη PP τα οποία μειώνουν την τριχόπτωση, προάγουν την ανάπτυξη της τρίχας και αυξάνουν το ratio αναγενείς/τελογενείς σε ποσοστό 46%.

Παράλληλα, με την θεραπεία κατά της τριχόπτωσης της Bochery μειώνεται η φλεγμονή, αυξάνεται η μικροκυκλοφορία και προάγεται μεταξύ άλλων και η αναγέννηση των τριχικών θυλακίων.

Την αγωγή συμπληρώνει το αντίστοιχο σαμπουάν καθώς και η μάσκα μαλλιών της σειράς.

Tuffene Hair Stimulating Shampoo

Θεραπεία κατά της τριχόπτωσης με τα νέα τεχνολογικά προϊόντα της Bochery με νανοτεχνολογία -0

Χάρη στη σύνθεση του που περιέχει Acetyl Tetrapeptide (Capixyl) & Red Clover Extract, τονωνει την τρίχα. Το Babassu Butter και το Argan Oil θρέφει και επανορθώνει, ενώ οι βιταμίνες B5, H και E ενυδατώνουν και ενισχύουν την τρίχα.

Tuffene Hair Nourishing Mask Μάσκα Μαλλιών

Θεραπεία κατά της τριχόπτωσης με τα νέα τεχνολογικά προϊόντα της Bochery με νανοτεχνολογία -1

Η μάσκα της Bochery για ενδυνάμωση ενισχύει τον τριχοθυλάκια, δυναμώνει τα μαλλιά, τα επανορθώνει σε βάθος και φυσικά τα προστατεύει από τις φθορές και τις εξωτερικές επιθέσεις που καθημερινά υφίστανται.