Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι καλύτερες βιταμίνες για διαβασμα και πανελλήνιες

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Ποιες είναι οι καλύτερες βιταμίνες για διάβασμα, μνήμη και συγκέντρωση

Ετικέτες

Όλοι οι μαθητές πριν τελειώσει η σχολική χρονιά, μπαίνουν στη διαδικασία εξετάσεων. Είτε είναι οι απλές ενδοσχολικές εξετάσεις, οι πανελλήνιες εξετάσεις ή οι εξετάσεις διπλώματος ξένης γλώσσας.

Οι μαθητές αυτή την περίοδο χρειάζονται δυνατή μνήμη, συγκέντρωση και ενέργεια.

Ποιες είναι οι καλύτερες βιταμίνες για διάβασμα και μνήμη;

  1. Vitabiotics Wellteen

Η σειρά Wellteen της Vitabiotics, είναι μια σειρά συμπληρωμάτων ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των εφήβων. Συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής ενέργειας, στην αντοχή και στη σωματική απόδοση. Η σειρά περιέχει ακόμα πιο ειδικά συμπληρώματα για την έφηβη και τον έφηβο.

Τα συμπληρώματα ενισχύουν τον εφηβικό οργανισμό για να μπορεί να αποδόσει στις υψηλές ανάγκες διαβάσματος, άγχους και ενέργειας.

  1. Superfoods Memoact

Ενίσχυσε την μνήμη σου φυσικά με το Memoact της Superfoods με συστατικά όπως το κακάο, τον ελεθερόκοκκο, το ιπποφαές & το πράσινο τσάι. Είναι ιδανικό για περιόδους αυξημένης πνευματικής κόπωσης & απαιτήσεων, καθώς το ξεκινάς 20 μέρες πριν τις εξετάσεις. Ξέρουμε πως οι εξετάσεις είναι μια τέτοια απαιτητική περίοδος.

  1. Vital Memo Plus

Ένα συμπλήρωμα πλούσιο σε διατροφικά συστατικά για να καλύψει όλες τις ανάγκες και να σου προσφέρει την ενίσχυση που χρειάζεσαι.
Βασικά του συστατικά.. Ω λιπαρά οξέα, συνένζυμο Q10, ροδιόλα, αργινίνη, φιλικό οξύ, βιταμίνες συμπλέγματος Β! Το ξεκινάς κάποιες μέρες πριν τις εξετάσεις και συνεχίζεις να το λαμβάνεις και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

  1. Lanes Memory

Ένα συμπλήρωμα διατροφής με Ginkgo Biloba και Ginseng, έντεκα βιταμίνες, έξι μέταλλα, όλα για την ενίσχυση της μνήμης & της συγκέντρωσης. Βοηθάει στην ταχύτητα της σκέψης..ό,τι πρέπει για σένα που θες να προλάβεις να τα γράψεις όλα μέσα σε τρεις ώρες!

Οι πολλές ώρες διάβασμα και το τρέξιμο από μάθημα σε μάθημα..χρειάζονται και παραπάνω ενέργεια!

Ποιες είναι οι καλύτερες βιταμίνες για ενέργεια κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και του διαβάσματος;

  1. Tonotil Plus

Καταπολεμά την πνευματική κόπωση και τονώνει τον οργανισμό. Το Tonotil Plus περιέχει 4 αμινοξέα και καρνιτίνη! Είναι νούμερο ένα για παιδιά και νέους που διαβάζουν εντατικά κάποια περίοδο.

  1. Superfoods Ιπποφαές Energy

Είναι ένα ειδικό συμπλήρωμα για άτομα με αυξημένες καθημερινές ανάγκες. Περιέχει τα απαραίτητα ευεργετικά συστατικά στην κατάλληλη αναλογία για άμεση ενέργεια & αντοχή. Το Ιπποφαές Energy περιέχει την πολυβιταμίνη της φύσης, το Ιπποφαές, ενισχυμένη με εκχυλίσμα Ginseng ιδανικό για περιόδους έντονης κόπωσης. Το 100% καθαρό Έλαιο Ιπποφαούς και το Ginseng προσφέρουν τα απαραίτητα ευεργετικά συστατικά στην κατάλληλη αναλογία για άμεση ενέργεια και αντοχή.