Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαζί τους στην κορυφή του Everest

Μαζί τους στην κορυφή του Everest

Οι γυναίκες κρύβουν μεγάλη δύναμη, είναι στη φύση τους. Συνήθως όμως, οι δυνατότητες και οι ενδόμυχες επιθυμίες τους καταπιέζονται από τα στερεότυπα και την «ανάγκη» τους να συμμορφωθούν σε ρόλους, που η κάθε κοινωνία έχει ορίσει για εκείνες.

Η Βανέσα και η Χριστίνα είναι δύο συνηθισμένες γυναίκες με ένα …ασυνήθιστο όνειρο: Να κατακτήσουν την υψηλότερη κορυφή της κάθε μιας από τις 7 Ηπείρους (7 Summits Project) και να ανεβάσουν την Ελλάδα ψηλά. Ήδη έχουν κατακτήσει 5 από τις 7 κορυφές και με την προτελευταία τους επιτυχία έγιναν οι πρώτες Ελληνίδες που κατέκτησαν την κορυφή Denali/McKinley στην Αλάσκα.

Στο ofarmakopoiosmou.gr πιστεύουμε στη δύναμη της θέλησης! Θαυμάζουμε τους ανθρώπους που έχουν το θάρρος να παλέψουν για στόχους που για τους περισσότερους μπορεί να φαντάζουν ακατορθωτοι και πιστεύουμε πως κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο αν πραγματικά αποφασίσεις να το κυνηγήσεις.

Στηρίζουμε την Βανέσσα Αρχοντίδου και την Χριστίνα Φλαμπούρη και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους “υψηλούς” στόχους που έχουν θέσει! Επόμενη κορυφή το Everest, η υψηλότερη κορυφή του Γης σε υψόμετρο 8.848 μέτρων!

Μη σταματήσετε να μας εμπνέετε με την δύναμη της ψυχής σας και την πίστη στο όνειρό σας. Η προσπάθειά που κάνετε αποτελεί κινητήριο δύναμη για κάθε γυναίκα που έχασε τα θέλω της, κυνηγώντας τα πρέπει...