Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαύροι κύκλοι: πώς η κρυοθεραπεία μπορεί να τους διώξει μακρυά

Μαύροι κύκλοι: πώς η κρυοθεραπεία μπορεί να τους διώξει μακρυά

Ετικέτες

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι πράγματι αλήθεια ότι η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι πιο εύθραυστη και συχνά αντανακλά είτε την κούραση είτε τα πρώτα σημάδια της ηλικίας πιο νωρίς από οποιοδήποτε άλλο σημείο στο πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει γιατί στο σημείο εκείνο το δέρμα είναι πιο λεπτό από το υπόλοιπο πρόσωπο και τα αγγεία φαίνονται πιο έντονα όταν η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου παρεμποδίζονται.

Οι λόγοι εμφάνισης μαύρων κύκλων είναι πολλοί, μερικοί από αυτούς είναι:
Η κληρονομικότητα.
Η ηλικία.
Η έλλειψη ύπνου αλλά και ο υπερβολικός ύπνος που μπορεί να προκαλέσει οίδημα στην περιοχή.
Η έλλειψη σιδήρου.
Η κατακράτηση υγρών (όταν η διατροφή είναι πλούσια σε αλάτι και κορεσμένα λιπαρά και ελάχιστη σε φρούτα, λαχανικά αλλά και κατανάλωσης νερού) κ.α.

Τι μπορώ να κάνω για να αντιμετωπίσω τους μαύρους κύκλους

Για την πρόληψη και αντιμετώπιση τόσο των μαύρων κύκλων όσο και των σακούλων στην περιοχή των ματιών υπάρχει στην αγορά μία πλειάδα από κρέμες.
Ωστόσο εμείς θα σταθούμε σε μία σε αυτό το άρθρο, που εκτός των δραστικών συστατικών της, χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και τις ιδιότητες της κρυοθεραπείας για καλύτερα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων.

Η Beaute Du Regard, από την Galenic είναι μία μοναδική κρέμα ματιών, με κύριο συστατικό της το σύμπλεγμα Trio Anti-Aging Eye, το οποίο περιέχει:

Υαλουρονικό Οξύ που λειαίνει τις ρυτίδες
Θειική Δεξτράνη που αποσυμφορεί την περιοχή των ματιών και
Βιταμίνη Β3 που συμβάλλει στην μείωση των μαύρων κύκλων

Παράλληλα η κρέμα διαθέτει καλυπτικούς παράγοντες που αιχμαλωτίζουν το φως και δίνουν άμεσα λάμψη και φωτεινότητα στην περιοχή των ματιών.
Το Star στοιχείο της Beaute du Regard όμως είναι η γαληνική δομή της με την ονομασία Ice Pillow.

Η Galenic “εκμεταλλεύθηκε” τις ευεργετικές ιδιότητες της κρυοθεραπείας και εμπνεόμενη από αυτήν δημιούργησε ένα μαξιλάρι παγωμένου νερού που μέσω του κρύου και του μασάζ επιταχύνει την αποσυμφόρηση, απομακρύνει τους μαύρους κύκλους και δροσίζει βαθιά την ταλαιπωρημένη περιοχή των ματιών.

Αξίζει κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι η κρυοθεραπεία έχει αποδειχθεί ότι βοηθά σε πολλές περιπτώσεις, χωρίς μάλιστα να έχει αντενδείξεις και η πρώτες αναφορές σε αυτή χρονολογούνται πολύ παλιά στους αρχαιους Αιγύπτιους και Έλληνες. Η κρυοθεραπεία θεωρείται επίσης μοναδική αφού κατάφερε να υπερισχύσει πολλών άλλων εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων.

Στις μέρες μας έχει εξελιχθεί και χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία πολλών παθήσεων του δέρματος, αλλά και σε περιπτώσεις πόνων και τραυματισμών. Επίσης εφαρμόζεται και στις ειδικότητες της νευροχειρουργικής, της ογκολογίας, της γυναικολογίας, της ουρολογίας και της οφθαλμολογίας.

Βάζοντας, λοιπόν, την Beaute Du Regard, στο ψυγείο “φυλακίζεται” το κρύο και ενεργοποιούνται τα συστατικά της. Το μεταλλικό ρύγχος που διαθέτει διευκολύνει το μασάζ ενώ παράλληλα αφήνει ένα αίσθημα αναζωογόνησης στην στιγμη. Το υπέροχο και διακριτικό άρωμα από λευκά λουλούδια θα σας φτιάξει αμέσως την διάθεση.

Η Beaute Du Regard θα γίνει το μυστικό ομορφιάς σας που θα είναι κρυμμένο στο ψυγείο σας! Μία δοκιμή θα σας πείσει!