Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Lactotune Stop: Μην παραλείψεις να το πάρεις μαζί στις διακοπές σου

Lactotune Stop: Μην παραλείψεις να το πάρεις μαζί στις διακοπές σου

Για τους περισσοτέρους οι ημέρες των διακοπών - που τόσο περιμένατε - πλησιάζουν και έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε το περιεχόμενο της βαλίτσας σας. Εκτός από τα βασικά όπως ρούχα, παπούτσια και μαγιό, σίγουρα θα έχετε φροντίσει να μην ξεχάσετε το αντιηλιακό σας, κάποιο προϊόν για δερματικούς ερεθισμούς από τσιμπήματα και ότι άλλο μπορεί να συμπεριλαμβάνει το μικρό ταξιδιωτικό σας φαρμακείο. Πριν κλείσετε τη βαλίτσα αναρωτιέστε κλασσικά αν έχετε παραλείψει κάτι! Άραγε πήρατε μαζί σας ένα προϊόν πρόληψης και αντιμετώπισης της οξείας διάρροιας ή όπως αλλιώς αποκαλείται «ταξιδιωτική διάρροια»;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η διάρροια του ταξιδιώτη είναι μια γαστρεντερική λοίμωξη που βιώνει ως και το 60% των ταξιδιωτών παγκοσμίως με συμπτώματα όπως διάρροια, κράμπες στο στομάχι, ναυτία και έμετο. Τα συμπτώματα γενικά διαρκούν έως και 4 μέρες (σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν και τις 10 μέρες) και είναι παραπάνω από ικανά για να σας καταστρέψουν τις διακοπές.

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και κυρίως για να μην χάσετε στιγμή από τις διακοπές σας, υπάρχει ένα συγκεκριμένο προϊόν το Lactotune Stop, που οπωσδήποτε πρέπει να έχετε μαζί σας.
Το Lactotune Stop είναι ένα μοναδικό καινοτόμο προβιοτικό προϊόν που περιέχει 4 δις θερμικά απενεργοποιημένα βακτήρια γαλακτικού οξέος L.Acidophilus, L. Casei S. Thermophilus, 2,5 δις προβιοτικά κύτταρα ζυμομύκητα Saccharomyces boulardii και μαγνήσιο, για την πρόληψη και την άμεση αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας (βακτηριακής και ιογενούς), της ταξιδιωτικής διάρροιας και των εντερικών λοιμώξεων.

Δρα άμεσα σε 2-3 ώρες και με φυσικό τρόπο ανακουφίζει από τα συμπτώματα, αποτοξινώνοντας παράλληλα το έντερο και αδρανοποιώντας ευρύ φάσμα παθογόνων.

Δοσολογικό σχήμα: 2 κάψουλες ανά ημέρα για 3 ημέρες (αν έχει ξεκινήσει ήδη η διάρροια οι 2 κάψουλες να λαμβάνονται ταυτόχρονα την πρώτη μέρα). Τις επόμενες 2 μέρες συνεχίζεται ο ασθενής με μια κάψουλα το πρωί και μία το βράδυ.

Για πρόληψη της ταξιδιωτικής διάρροιας, ιδιαίτερα αν έχετε προγραμματίσει να ταξιδέψετε σε χώρες της Αφρικής, της Ασίας ή της Λατινικής Αμερικής, ξεκινήστε να λαμβάνετε μια κάψουλα δύο φορές τη μέρα, 4 μέρες πριν το ταξίδι σας και συνεχίστε με την ίδια δοσολογία όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας

Χρήσιμα Tips: Το Lactotune Stop λόγω της τεχνολογίας παραγωγής του, δεν χρειάζεται να συντηρείται στο ψυγείο. Απλά, φροντίστε να μην λείπει από τη βαλίτσα ή την τσάντα σας και απολαύστε ξέγνοιαστα τις διακοπές σας.

Σύνθεση:
Saccharomyces boulardii 2,5 δις. cfu/ κάψουλα
L. Acidophilus 2,4 δις. cfu/κάψουλα, θερμικά απενεργοποιήμενα
L. Casei ,2 δις. cfu/ κάψουλα, θερμικά απενεργοποιήμενα
S. Thermophilus 0,4 δις. cfu/ κάψουλα, θερμικά απενεργοποιήμενα
Μαγνήσιο και Ασβέστιο