Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τα οφέλη του ιαματικού νερού της Vichy

Το ιαματικό νερό της Vichy είναι ένα πολύτιμο προϊόν για γυναίκες και άντρες. Πρόκειται για ένα συστατικό που προτείνεται τόσο για ευαίσθητες επιδερμίδες , αλλά όχι μόνο.

Η σύσταση του είναι τόσο ιδιαίτερη, που δεν μπορεί...

Σημάδια που δείχνουν έλλειψη βορίου

Το Βόριο είναι ένα βασικό ιχνοστοιχείο για τον ανθρώπινο οργανισμό και όχι μόνο, καθώς είναι σημαντικό ακόμη και στα ζώα και τα φυτά. Το Βόριο συμβάλλει στην απορρόφηση του...

Μαζί τους στην κορυφή του Everest

Οι γυναίκες κρύβουν μεγάλη δύναμη, είναι στη φύση τους. Συνήθως όμως, οι δυνατότητες και οι ενδόμυχες επιθυμίες τους καταπιέζονται από τα στερεότυπα και την «ανάγκη» τους να συμμορφωθούν σε ρόλους, που η κάθε κοινωνία έχει ορίσει για εκείνες.

Η Βανέσα και η Χριστίνα είναι δύο συνηθισμένες γυναίκες με ένα …ασυνήθιστο όνειρο: Να κατακτήσουν την υψηλότερη κορυφή της...

Σημάδια που δείχνουν έλλειψη Ψευδάργυρου

Ο Ψευδάργυρος βρίσκεται σε όλα τα φυτικά και ζωικά κύτταρα. Πρόκειται για το δεύτερο μέταλλο στον οργανισμό που πρέπει να υπάρχει σε αφθονία, μετά τον σίδηρο. Ο ...

Σημάδια που δείχνουν έλλειψη Καλίου

Το Κάλιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την δύναμη των μυών του σώματος, τη λειτουργία των νεύρων, καθώς και την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος. Κρίσιμο ρόλο παίζει και για την ρύθμιση της πίεσης του αίματος.

Τι προκαλεί η έλλειψη Καλίου

Το...

Σημάδια που δείχνουν έλλειψη ιωδίου

Το Ιώδιο είναι μια χημική ουσία που επιτρέπει στον θυρεοειδή αδένα την παραγωγή ορμονών όπως είναι για παράδειγμα η θυροξίνη. Επίσης χάρη σε αυτό υπάρχει έλεγχος των επιπέδων ενέργειας.

Γιατί είναι απαραίτητο για τον οργανισμό

Το Ιώδιο είναι αναγκαίο...

Μαζί με Ολυμπιονίκες & τους Έλληνες Πρωταθλητές πετάξαμε χαρταετό στο Καλλιμάρμαρο για το WOGG Event
Μαζί με Ολυμπιονίκες & τους Έλληνες Πρωταθλητές πετάξαμε χαρταετό στο Καλλιμάρμαρο για το WOGG Event

Την Κυριακή 31/03 βρεθήκαμε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και πετάξαμε χαρταετό μαζί με Έλληνες Ολυμπιονίκες & Πρωταθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση του WOGG Event.

Oλυμπιονίκες και...