Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καθαρισμός Προσώπου κάθε μέρα - μάθε γιατί

Καθαρισμός Προσώπου κάθε μέρα - μάθε γιατί

ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ KAΘΕ ΜΕΡΑ! ΓΙΑΤΙ;

...γιατί έτσι λέμε τέλος στην ακμή!

Καθαρισμός Προσώπου κάθε μέρα -1

Θα πρέπει να καθαρίζεις το προσωπό σoυ καθημερίνα με ειδικά μη λιπαρά προϊόντα, έτσι ώστε να αποφύγεις την ακμή στην εφηβεία αλλά και την επανεμφάνιση της ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες!

...γιατί έτσι ωριμάζουμε πιο όμορφα!

Καθαρισμός Προσώπου κάθε μέρα -2

Δεν είναι μύθος, όλο και περισσότερες μελέτες καταλήγουν στο ότι η ρύπανση επιφέρει γήρανση στο δέρμα μας. Αφιερώστε 2 λεπτά καθημερινής ρουτίνας καθαρισμού και θα καταλάβετε ότι αξίζει τον κόπο.

...γιατί έτσι θρέφεται το πρόσωπο μας!

Καθαρισμός Προσώπου κάθε μέρα -3

Τα κύτταρα του δέρματος ανανεώνονται περισσότερο το βράδυ, συνεπώς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να πέφτουμε για ύπνο με καθαρό πρόσωπο. Ζωτικής σημασίας επίσης είναι να το ενυδατώνεις σωστά και να χρησιμοποιείς υψήλης ποιότητας προϊόντα περιποίησης προσώπου.

...γιατί είναι φάρμακο για τις αλλεργίες!

Καθαρισμός Προσώπου κάθε μέρα -4

Αν το δέρμα σου αντιδρά αλλεργικά ακόμα και χωρίς ορατά σημάδια, το να το καθαρίζεις καθημερινά με τα κατάλληλα υποαλλεργικά προϊόντα θα μειώσει γρήγορα τις κοκκινίλες και την αίσθηση καψίματος και τραβήγματος.

...για να αποφύγουμε δυσχρωμίες!

Καθαρισμός Προσώπου κάθε μέρα -5

Τα σκούρα σημάδια και οι δυσχρωμίες τις περισσότερες φορές έχουν να κάνουν με την φωτογήρανση ή με χρόνιες αλλεργείες. Με καθαρό πρόσωπο μειώνεται η πιθανότητα εμφάνισης τέτοιων σημαδιών και η εξάπλωση τους.

...για ζουμερά χείλη για φίλημα!

https://www.ofarmakopoiosmou.gr/gynaika/prosopo/katharismos-ntemakigiaz?items_per_page=723

Αν νομίζεις ότι όταν πέφτεις για ύπνο το κραγιόν έχει φύγει πια απο τα χείλη σου κάνεις πολυ μεγάλο λάθος. Ακόμα και αν δεν το βλέπεις τα υπολείμματα είναι ακόμα εκεί και εν τέλει αφυδατώνουν τα χείλη σου. Μην ξεχνάς λοιπόν να τα καθαρίζεις και να τα ενυδατώνεις κάθε μέρα.

...για ξεκούραστα μάτια!

Καθαρισμός Προσώπου κάθε μέρα -6

Αν συνηθίζεις να μην ξεβάφεσαι το βράδυ σύντομα θα δείς το δέρμα γύρω από τα μάτια σου να σκουραίνει και να δημιουργούνται πρηξίματα. Oπότε; κρατάμε τα μάτια μας καθαρά και ξεκούραστα! Χρησιμοποιώντας πάντα ειδικά για αυτόν τον σκοπό προϊόντα.

...για πυκνές βλεφαρίδες!

Καθαρισμός Προσώπου κάθε μέρα -7

Ποτέ μην αφήνεις την μάσκαρα επάνω στις βλεφαρίδες σου, τις αφυδατώνει και τελικά τις αποδυναμώνει. Χρησιμοποιήσε πάντα βαμβάκι και ξέβαψε με φορά προς τα κάτω, ποτέ με κυκλικές κινήσεις γιατί αυτό τις ταλαπωρεί περισσότερο