Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η Φυσική Λύση στο αδυνάτισμα - Terranova Detox Pack

Η Φυσική Λύση στο αδυνάτισμα - Terranova Detox Pack

Η ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Το καλοκαίρι έρχεται και όλοι σκεφτόμαστε την απώλεια των κιλών του χειμώνα. Πως όμως θα ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτή;

Πάντα, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφής, προτεραιότητα έχει η αποτοξίνωση του οργανισμού μας, καθώς αυτό θα απομακρύνει τοξίνες, θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό και θα διώξει κατακρατήσεις, φουσκώματα και κακή κυκλοφορία που η κακές διατροφικές συνήθειες μπορεί να προκάλεσαν.

To Τerranova Green Purity είναι μία μοναδική σύνθεση από 11 διαφορετικά αποτοξινωτικά βότανα (αγκινάρα, τσουκνίδα, κουρκουμάς, πικραλίδα κ.ά) που αποτοξινώνει όλα τα όργανα του σώματος με 100% φυσικό τρόπο, απομακρύνοντας κατακρατήσεις και πρηξίματα. Παράλληλα με τη δίαιτα, η καύση του λίπους και ταυτόχρονα η αναστολή της αποθήκευση νέου, διατροφικά μπορεί να επιταχυνθεί.

Το Χρώμιο είναι θρεπτικό συστατικό το οποίο, απαντάται σε ποικιλία τροφίμων (μπρόκολο, σταφύλι, κρέας, προϊόντα ολικής άλεσης). το χρώμιο συμβάλλει στον καλύτερο μεταβολισμό των υδατανθράκων. Μειώνει την επιθυμία για γλυκά και βοηθά σημαντικά στον έλεγχο της όρεξης.

Παράλληλα διευκολύνει τη καύση του σωματικού λίπους συμβάλλοντας στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του σωματικού βάρους.

Ωστόσο, επειδή τα παραπάνω τρόφιμα στο πλαίσιο της απώλειας βάρους, δεν μπορούν να υπερκαταναλωθούν, η χρήση συμπληρώματος χρωμίου ενδείκνυται.

Το Terranova Chromium είναι πικολινικό και συνδυασμένο με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood τo οποίο αποτελεί πλούσια πηγή μαγνησίου, βαναδίου, ψευδαργύρου, βιταμινών Β1, Β2 και νιασίνης και βελτιστοποιεί την απορρόφηση και την αξιοποίησης του συμπληρώματος από το σώμα.