Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η αξία της προσφοράς για την ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας

H Power Health στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού 

H Power Health στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η αξία της προσφοράς για την ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας και τους ανθρώπους της αποτελεί στάση ζωής και το αποδεικνύει μέσα από ‘’Πράξεις Αγάπης΄΄ μία ομπρέλα δράσεων που συνεχώς μεγαλώνει, ωριμάζει, αλλά και ανταποκρίνεται στις ανάγκες που συνεχώς αλλάζουν.

Η συνεισφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία με γνώμονα τη στήριξη δίχως ανταλλάγματα αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις αξίες και τις σημαντικότερες αρχές λειτουργίας της Power Health. Εδώ και 20 χρόνια αθόρυβα και με σεβασμό γίνεται αρωγός οργανισμών και οργανώσεων που εστιάζουν στα παιδιά και σε ευπαθείς ομάδες ανθρώπων με όραμα να τους προσφέρουν το δικαίωμα σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, σε κάθε επίπεδο.

Ειδικά το δικαίωμα των παιδιών να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από την αγάπη και την προσφορά αποτελεί για την Power Health για μία ακόμα χρονιά το έναυσμα να στηρίξει το σπουδαίο και πολύτιμο έργο του οργανισμού ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’. Ένας οργανισμός με τεράστια συμβολή στην προάσπιση των δικαιωμάτων και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους.

Πιο συγκεκριμένα, για κάθε αγορά προϊόντων Power Health που θα πραγματοποιήσουν οι καταναλωτές από τις 17 έως τις 31 Δεκεμβρίου, σε φυσικά σημεία και ηλεκτρονικά φαρμακεία, η εταιρεία θα προσφέρει 2€ στον οργανισμό. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, θεωρεί χρέος της και δέσμευσή της να υπάρχουν περισσότερα χαρούμενα παιδικά χαμόγελα και αυτά τα Χριστούγεννα.