Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Aqua urban: πώς θα προστατεύσεις το δέρμα σου από το καυσαέριο της πόλης

Galenic Aqua urban: πώς θα προστατεύσεις το δέρμα σου από το καυσαέριο της πόλης

Galenic Aqua urban: πώς θα προστατεύσεις το δέρμα σου από το καυσαέριο της πόλης

Η ζωή σε μία μεγάλη πόλη εκτός από έντονη και στρεσσογόνα, ταλαιπωρεί και την επιδερμίδα. Ο ήλιος, ο αέρας, το καυσαέριο και το stress, ευθύνονται για την εμφάνιση των ελεύθερων ριζών που είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Πόσες φορές, άλλωστε, δεν αισθάνθηκες ότι το δέρμα σου “ασφυκτιούσε” μετά από πολλές ώρες στο δρόμο;

Η σειρά της Galenic Aqua Urban υπόσχεται να είναι σύμμαχός σου ενάντια στο οξειδωτικό stress και στις ελεύθερες ρίζες. Μία ματιά παρακάτω θα σε πείσει γιατί αξίζει να την χρησιμοποιείς και μία δοκιμή θα σε κάνει να την αγαπήσεις.

Galenic Aqua urban: πώς θα προστατεύσεις το δέρμα σου από το καυσαέριο της πόλης-0

Ο δημιουργός εξαιρετικών συνθέσεων “αγκάλιασε” τη γυναίκα του σήμερα δημιουργώντας μία collection από 3 φροντίδες που περιέχουν εκχύλισμα πικραλίδας, που προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης και που σε συνδυασμό με τα αντηλιακά φίλτρα UVA και UVB, γίνονται τροχοπέδη στην γήρανση του δέρματος.

Παράλληλα οι εστέρες και οι πούδρες απορροφούν τα λιπαρά συστατικά και αφήνουν τελείωμα πούδρας. Τέλος η τεχνική Shaka-inverse émulsion ™ συμβάλλει στην ύπαρξη μίας υφής που παρόλο που διαθέτει αντηλιακά φίλτρα, είναι ιδιαίτερα λεπτόρρευστη. Αρκεί μονάχα μία ανακίνηση πριν από κάθε χρήση για ένα φινετσάτο αποτέλεσμα.

Aqua Urban Bouclier Invisible Spf50 και Aqua Urban Bouclier Invisible spf30

Η κατάλληλη αντηλιακή φροντίδα προσώπου για την πόλη, που προσφέρει ενυδάτωση και απαλό χρώμα, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα πέπλο προστασίας από τις UV ακτινοβολίες και τους ρύπους. Φίνα, ελαφριά υφή χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, απορροφάται άμεσα και υπόσχεται να γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια ενάντια σε ό,τι ταλαιπωρεί καθημερινά την επιδερμίδα σου.

Galenic Aqua urban: πώς θα προστατεύσεις το δέρμα σου από το καυσαέριο της πόλης-1

Aqua Urban Brume Defense Pollution

Μία επιπλέον ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Μερικοί ψεκασμοί θα δροσίζουν το πρόσωπο, θα σταθεροποιήσουν το μακιγιάζ και θα χαρίσουν φρεσκάδα με το μοναδικό και φίνο άρωμα του. Εύκολο στην χρήση και στην μεταφορά καθώς πρόκειται για ένα μικρό και διακριτικό μπουκαλάκι που μοιάζει με άρωμα.

Galenic Aqua urban: πώς θα προστατεύσεις το δέρμα σου από το καυσαέριο της πόλης-2