Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ενημέρωση για τον κορονοϊό από την Ομάδα του Ofarmakopoiosmou.gr

Ενημέρωση για τον κορονοϊό από την Ομάδα του Ofarmakopoiosmou.gr

Ετικέτες

Αγαπητοί πελάτες,

Λαμβάνοντας υπόψιν την έντονη ανησυχία για τα αυξανόμενα κρούσματα του κορονοϊού το Online Φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr & το Φαρμακείο Τριανταφυλλά στο Παγκράτι, αποφάσισε να λάβει επιπλέον προληπτικά μέτρα προστασίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι του ofarmakopoiosmou.gr είναι υγιείς, έχουν ενημερωθεί για τα μέτρα προσωπικής υγιεινής που επιβάλλουν οι τρέχουσες συνθήκες.

Επιπλέον, θα θέλαμε να λάβετε υπόψιν σας ότι:

1. Οι υπάλληλοι υγείας του φαρμακείου, φοράνε υποχρεωτικά γάντια & μάσκες για την εξυπηρέτηση όλων πελατών, έχουν ενημερωθεί και τηρούν τα μέτρα προστασίας.

2. Από σήμερα, 13/03 στο φυσικό φαρμακείο, οι πελάτες θα εισέρχονται τμηματικά ανά 4 άτομα στο χώρο, για την αποφυγή συνωστισμού, ώστε να διατηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των πελατών. Επιπρόσθετα, όλα τα testers έχουν απομακρυνθεί και απαγορεύονται σε καλλυντικά ομορφιάς.

3 Οι συνεργαζόμενες εταιρείες Couriers και οι οδηγοί τους έχουν εξοπλιστεί με ειδικά απολυμαντικά και αντισηπτικά. Επίσης, οι οδηγοί φοράνε γάντια κατά την παράδοση των δεμάτων.

Παράλληλα, έχουμε ενισχύσει προληπτικά το πρόγραμμα απολυμάνσεων σε όλους τους χώρους φύλαξης των προϊόντων, τους χώρους εργασίας αλλά και το φυσικό φαρμακείο.

Η λειτουργία μας συνεχίζεται απρόσκοπτα και με επάρκεια εμπορευμάτων στον βαθμό που είναι δυνατό από τις Φαρμακευτικές Εταιρείες.

Λόγω όμως της αυξημένης ζήτησης των ημερών, οι παραδόσεις των προϊόντων μπορεί να καθυστερήσουν παραπάνω από το κανονικό.

Παρακαλούμε για την κατανόηση σας, σε αυτές τις απαιτητικές και δύσκολες ημέρες. Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας και η παράλληλα η προστασία των εργαζομένων μας.

Ενημέρωση για τον κορονοϊό από την Ομάδα του Ofarmakopoiosmou.gr-0