Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
To Κit της Νέας Μαμάς για Αυτό το Καλοκαίρι 
29 ΙΟΥΛ
2020

Όλα Όσα Πρέπει να Έχεις Μαζί σου

Το καλοκαίρι είναι εδώ και βρισκόμαστε μία ανάσα από τις διακοπές. Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο, το φετινό καλοκαίρι σε βρίσκει πρώτη φορά μανούλα! Αυτό σημαίνει, ότι φτιάχνεις, επίσης για πρώτη φορά, τη βαλίτσα ενός τόσο μικρού πλάσματος, που χρειάζεται όμως τόσα πολλά! Έχεις κάνει τη λίστα; Αν όχι διάβασε...

Τα απαραίτητα για την βαλίτσα των διακοπών
20 ΙΟΥΝ
2019

Μπήκαμε στον Ιούνιο και όλοι λίγο πολύ σχεδιάζουμε τις διακοπές. Μερικοί σίγουρα θα έχουν ήδη κλείσει δωμάτιο σε κάποιο νησί, κάποιο άλλοι θα πάνε στο εξοχικό, άλλοι, πάλι, πίσω στο χωριό. Όπου κ αν πας όμως, το καλοκαίρι είναι εδώ και υπόσχεται μπάνια, ξεγνοιασιά, έστω και για λίγο, και ηλιόλουστες ημέρες.

Εάν ο προορισμός αποφασίστηκε αλλά η...

Το Φαρμακείο των Διακοπών: Τι Χρειάζεται να Έχετε Μαζί σας
28 ΙΟΥΛ
2017

Το Φαρμακείο των Διακοπών: Τι Χρειάζεται να Έχετε Μαζί σας

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές.

Βόλτες, παραλία, μπάνιο, ξεκούραση.

Οι μέρες των διακοπών όμως μπορεί να κρύβουν και απρόοπτα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προνοήσετε και να μην φύγετε για τις διακοπές σας απροετοίμαστοι.

Ένα σωστά...

Οδηγίες για καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια
4 ΑΥΓ
2014

Οδηγίες για καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα περισσότερα παιδικά ατυχήματα συμβαίνουν το καλοκαίρι. Την εποχή αυτή κλείνουν τα σχολεία και αυτό σημαίνει περισσότερος ελεύθερος χρόνος για τα παιδιά, συχνά χωρίς επιτήρηση. Είναι επίσης εποχή διακοπών στο βουνό ή στη θάλασσα.

Για το λόγο αυτό, πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας, όσο...