Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Cretan Iama - Το Ελληνικό Κρητικό Ίαμα για την αντιμετώπιση της γρίπης

Cretan Iama - Το Ελληνικό Κρητικό Ίαμα για την αντιμετώπιση της γρίπης

Cretan Iama - Το Ελληνικό Κρητικό Ίαμα για την αντιμετώπιση της γρίπης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑ

Το Cretan Iama - Το Ελληνικό Κρητικό Ίαμα αποτελεί καρπό της πολυετούς έρευνας διακεκριμένων ερευνητών του Πανεπιστημίου της Κρήτης που μετουσίωσαν την αυτόχθονη γνώση σε ουσιαστική γνώση, σε συνεργασία με την εταιρεία Οlvos Science, θυγατρική της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Galenica.

Cretan Iama - Αντιμετώπιση της γρίπης

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CRETAN IAMA;

Το Cretan ΙΑΜΑ είναι ένα φυσικό ιδιοσκεύασμα για την αντιμετώπιση της γρίπης, για την ανακούφιση από το κρυολόγημα & για την καλή λειτουργία του άνω αναπνευστικού. Περιέχει αιθέρια έλαια τριών αρωματικών βοτάνων. Θυμάρι (Coridοthymus Capitatus), φασκόμηλο (Salvia Fruticosa) και δίκταμο (Origanum Dictamnus), σε συγκεκριμένες αναλογίες, μαζί με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός κατοχυρώθηκε ως διεθνής πατέντα. Τα αιθέρια έλαια των 3 αρωματικών βοτάνων σε μορφή μαλακής κάψουλας είναι διαλυμένα μέσα σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ;

Πέραν από τις επιδημιολογικές παρατηρήσεις, που έδειχναν πολύ μικρές επιπτώσεις κρυολογήματος ή γρίπης , οι ερευνητές από το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου του εκχυλίσματος των 3 αρωματικών βοτάνων έδειξαν αντι-ιικές ιδιότητες με μείωση του ιικού φορτίου και των κυτταρολογικών αλλοιώσεων που προκαλούνται από ιούς.

Επίσης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τυχαιοποιημένης, διπλά-τυφλής ελεγχόμενης με placebo κλινικής μελέτης σε ασθενείς με ιώσεις του αναπνευστικού, περιλαμβανομένων και ασθενών με Η1Ν1, φάνηκε μείωση στην ένταση και διάρκεια των συμπτωμάτων καθώς και μείωση της τιμής της C-RP (C-αντιδρώσα πρωτεΐνη) που αποτελεί δείκτη φλεγμονής.

ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ;

Για την παραγωγή του ακολουθείται έλεγχος ταυτότητας φυτικού υλικού με γενετική ανάλυση ( DNA-Barcoding), όπως επίσης χρησιμοποιούνται μέθοδοι υψηλής τεχνολογίας (αέριος χρωματογράφος σε συνδυασμό με φασματογράφο μάζας) για τη διασφάλιση της σύστασής του σε αιθέρια έλαια.