Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι βιταμίνες για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα

Οι βιταμίνες για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα

Οι ξακουστες βιταμίνες δεν είναι απαραίτητες μόνο για την υγεία και την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Οι βιταμίνες συμβάλλουν ενεργά και στην όψη του δέρματος, γεγονός που τις καθιστά απαραίτητες για τη λαμψη του.

Ποιές είναι αυτές οι βιταμίνες;

Η Βιταμίνη Α

...είναι απαραίτητη για την...

Τα μόνα διατροφικά TIPS για λαμπερό δέρμα

Η διατροφή που επιλέγει ο καθένας από εμάς έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της υγείας του. Οι τροφές που προτιμούμε να βάζουμε στο σώμα μας σαφώς επηρεάζουν και την όψη του δέρματός μας. Αν ο κανόνας μας είναι να τρώμε ανθυγιεινές τροφές, αυτό σαφώς θα επηρεάσει και την εμφάνιση του δέρματός μας. Ομοίως κι αν δεν καταναλώνουμε την απαραίτητη ποσότητα νερού.

...
Ποια είναι η ιδανική περιποίηση σώματος;

Το να περιποιούμαι το σώμα σου σημαίνει ότι αγαπώ το σώμα μου και το φροντίζω. Πολλές φορές ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να μας φροντίζουμε και να μας δείχνουμε αγάπη όπως ακριβώς θα κάναμε για ένα φίλο ή το σύντροφό μας. Την ιδανική περιποίηση σώματος συνθέτει ένα σύνολο πρακτικών τις οποίες θα απαριθμήσουμε παρακάτω.

Σωστό...μπάνιο

...

Το πρώτο μπάνιο του μωρού σας: Τι πρέπει να προσέξετε

Το πρώτο μπάνιο του μωρού σας: Τι πρέπει να προσέξετε

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο μάλλον ο ερχομός του πρώτου σας μωρού βρίσκεται προ των πυλών. Η ιδέα του μπάνιου είναι, κατά γενική ομολογία, από αυτές που τρομοκρατούν περισσότερο τους νέους γονείς. Και όχι άδικα… Πρόκειται για μία διαδικασία δύσκολη που ενέχει κινδύνους και πολλές συνθήκες που πρέπει...