Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αγίου Βαλεντίνου: Ρομαντικά μέρη για να πας στην Αθήνα

Αγίου Βαλεντίνου: Ρομαντικά μέρη για να πας στην Αθήνα

Ετικέτες

Αγίου Βαλεντίνου: Ρομαντικά μέρη για να πας στην Αθήνα

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η πόλη θα “φορέσει” σύντομα τα ρομαντικά της. Τα μαγαζιά και οι δρόμοι θα διακοσμηθούν με κόκκινο, το χρώμα του πάθους και οι προτάσεις για του που να βγείτε με το ταίρι σας στις 14 Φεβρουαρίου θα πέφτουν βροχή. Για εσένα που θες να εντυπωσιάσεις, συγκεντρώσαμε μερικά ρομαντικά μέρη στην Αθήνα, όπου σίγουρα θα απολαύσεις την ημέρα των ερωτευμένων με το άλλο σου μισό.

Le Chocolat Royal

Με θέα την φωτισμένη Ακρόπολη και με υπέροχα γλυκά και φαγητό, το γνωστό καφέ-εστιατόριο αποτελεί μια όμορφη και ρομαντική επιλογή για την ημέρα των ερωτευμένων σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της πρωτεύουσας.

Αγίου Βαλεντίνου: Ρομαντικά μέρη για να πας στην Αθήνα-0
Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο

Βρεττος

Ο Βρεττός βρίσκεται στην πλέον πολυσύχναστη περιοχή της πόλης, την Πλάκα. Διασχίζοντας τα όμορφα πλακόστρωτα στενά της παλιάς Αθήνας, θα φτάσετε στο bar που εδώ και περισσότερο από 100 χρόνια, φημίζεται για τα μοναδικά λικέρ του. Με ιστορία που ξεκινά από το 1909 (τοτε ως αποστακτήριο) ο Βρεττός θα σας σαγηνέψει τόσο με τα μοναδικά υπέροχα λικέρ του όσο και με τον ιδιαίτερο και πολύ όμορφο χώρο που διαθέτει. Χαρακτηριστικός και πολυφωτογραφημένος είναι ο τοίχος πίσω από το bar που είναι διακοσμημένος από πολλά πολύχρωμα μπουκάλια με λικέρ, παραμένοντας αναλλοίωτος από το 1950 όταν και κατασκευάστηκε.

Αγίου Βαλεντίνου: Ρομαντικά μέρη για να πας στην Αθήνα-1
Κυδαθηναίων 41, Πλάκα

Μαύρος Γάτος

Για τους λάτρεις του εναλλακτικού, ο Μαύρος Γάτος στα Εξάρχεια, είναι σίγουρα γνωστός. Ωραία μουσική, καλό κρασί, χαλαρή ατμόσφαιρα και άνθρωποι, ο, τι πρέπει για να αφεθείτε σε πολύωρες συζητήσεις και ερωτικά κοιτάγματα!

Αγίου Βαλεντίνου: Ρομαντικά μέρη για να πας στην Αθήνα-2

Κωλέττη, Εξάρχεια

Το τρένο στο Ρουφ

Ιδιαίτερο, όμορφο, ατμοσφαιρικό. Σε κάθε βαγόνι κάτι διαφορετικό. Bar, εστιατόριο και χώρος εκδηλώσεων και θεατρικών δρώμενων συνθέτουν το τρένο στο Ρουφ. Εάν είσαι λάτρης του ‘30 θα ενθουσιαστείς και θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο orient express με μόνο έγκλημα τον έρωτα στον οποίο θα θες να αφεθείς.

Αγίου Βαλεντίνου: Ρομαντικά μέρη για να πας στην Αθήνα-3

Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως και Αμφιπόλεως, Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ

Vintage

Το Vintage είναι εκείνο το wine bar που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού. Με πάνω από 600 ετικέτες από ελληνικά και ξένα κρασιά και ένα απολαυστικό menu κουζίνας, θα σας παρασύρει σε μονοπάτια οίνο απόλαυσης!

Αγίου Βαλεντίνου: Ρομαντικά μέρη για να πας στην Αθήνα-4

Μητροπόλεως 66, Μοναστηράκι