Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
7 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρα για εκείνον

7 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρα για εκείνον

7 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρα για εκείνον

Βρισκόμαστε μόλις μερικές μέρες πριν τα Χριστούγεννα και εσύ αναρωτιέσαι ακόμη ποια θα ήταν τα ιδανικά δώρα για εκείνον. Ε, λοιπόν μην ανησυχείς! Σου έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με υπέροχες ιδέες για δώρα για τους άνδρες της ζωής σου!

Powerpharm Βιομετρικό ρολόι FT8

7 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρα για εκείνον -0

Εάν είναι λάτρης ενός υγιεινού τρόπου ζωής, της άσκησης και των gadgets τότε σου έχουμε το καταλληλότερο δώρο: το βιομετρικό ρολόι της Powerpharma. Πρόκειται για ένα λεπτό, φινετσάτο ρολόι που μετράει τα βήματα, τις θερμίδες, τους καρδιακούς παλμούς,, την πίεση του αίματος, το οξυγόνο στο αίμα ακόμη και την ποιότητα του ύπνου, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως ένα κανονικό ψηφιακό ρολόι διαθέτοντας ειδοποίηση κλήσης, μηνυμάτων, ειδοποίηση από τα social media, χρονόμετρο αλλά και λήψη φωτογραφιών!

Apivita Xmas 2018 One Handred Kisses Hypericum

7 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρα για εκείνον -1

Ένα απλό και άκρως χρηστικό πακέτο που περιέχει την κρέμα χεριών της Apivita με βάλσαμο και μελισσοκέρι για ξηρά και σκασμένα χέρια αλλά και το Lip Care με πρόπολη για εντατική ενυδάτωση.

Apivita Promo Box It’s a Man’s World

7 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρα για εκείνον -2

Στο όμορφο αυτό νεσεσέρ της Apivita θα βρείτε ένα ενυδατικό After Shave με βάλσαμο και πρόπολη που ανακουφίζει από τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα, ενώ συγχρόνως δροσίζει και την ανδρική επιδερμίδα. Μαζί ένα αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια και τσάι του βουνού για τόνωση και αναζωογόνηση κατά την διάρκεια του ντους.

Korres Blue Sage Lime Fir Wood Set For Him

7 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρα για εκείνον -3

Ένα υπέροχο ανδρικό άρωμα από τον Korre σε ένα μοναδικό πακέτο μαζί με, το ίδιο σε άρωμα, αφρόλουτρο. Blue Sage για την εξουδετέρωση της αρνητικής ενέργειας και την αύξηση της ερωτικής επιθυμίας. Lime που συμβολίζει την αγάπη των Θεών και Fir Wood που συμβολίζει την ελπίδα! Όλα σε ένα δροσερό «άγγιγμα» αρώματος!

Oral B Genius 9000 Cross Action

7 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρα για εκείνον -4

Μία μοναδικά υπέροχη οδοντόβουρτσα, με απίστευτο design και τεχνολογία και φυσικά με εξαιρετικό αποτέλεσμα στο καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών. Ο εξελιγμένος Ανιχνευτής Θέσης της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Genius 9000 Cross Action, σας επιτρέπει να βλέπετε τις περιοχές που βουρτσίζετε και με αυτό τον τρόπο να προσαρμόζετε το βούρτσισμά σας χωρίς να παραλείπετε σημεία. Στα συν η έξυπνη θήκη ταξιδίου που λειτουργεί ως φορτιστής.

*Κατεβάστε την εφαρμογή της Oral B στο κινητό σας και χρησιμοποιείστε το Bluetooth για να λαμβάνετε συμβουλές για το πώς θα βελτιώσετε τις συνήθειες σας στον καθημερινό καθαρισμό των δοντιών σας.

Intermed Luxurius Men’s Care Travel Kit

7 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρα για εκείνον -5

Για εκείνον που ταξιδεύει πολύ και συχνά το όμορφο και πρακτικό το travel kit της Intermed αποτελεί ένα ιδανικό δώρο καθώς περιέχει:

Ενυδατική κρέμα προσώπου (50ml) με υαλουρονικό οξύ και δείκτη προστασίας spf15

After Shave Balm (75ml) με υαλουρονικό οξύ, αλλαντοϊνη, προβιταμίνη B5 και βιταμίνη E

2 σε 1 σαμπουάν και αφρόλουτρο (75ml) με κρυστάλλους μενθόλης, εκχυλίσματα βοτάνων και προβιταμίνη B5. Καθαρίζει σε βάθος και αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας

Υγρό καθαριστικό για την προσωπική υγιεινή των ανδρών (75ml). Καθαρίζει απαλά την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Men’s Care Body Splash (30ml)

Vican για την περιποίηση της γενειάδας

7 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρα για εκείνον -6
Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η σειρά για τη περιποίησης της γενειάδας του. Η Vican έχει μια ολοκληρωμένη σειρά και είναι ένα από τα πιο πρακτικά δώρα για εκείνον.