Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
5 σιρόπια για βήχα που πρέπει να γνωρίζεις

5 σιρόπια για βήχα που πρέπει να γνωρίζεις

Σιρόπια για βήχα

Το χειμώνα πολλοί είμαστε αυτοί που κάποια στιγμή θα κρυολογήσουμε και θα χρειαστεί να πιούμε και μια βιταμίνη παραπάνω, να προμηθευτούμε εχινάκεια για το κρυολόγημα ή που θα χρειαστούμε κάποιο σιρόπι για το βήχα ώστε να τον προλάβουμε και να μην μας ταλαιπωρήσει πολλές μέρες.

Παρακάτω, προτείνουμε τα 5 σιρόπια που πρέπει να γνωρίζετε και να έχετε υπόψιν σας για τη στιγμή εκείνη.

Tusfree, Φυτικό Σιρόπι για Ξηρό & Παραγωγικό Βήχα

Τα 9 φυσικά ενεργά συστατικά (βιολέτα, κισσός, aloe vera, παπαρούνα, φλόμος, δροσέρα, πολύγαλα, σπόροι γκρέιπφρουτ, πρόπολη) και η Βιταμίνη C συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των ανωτέρων αναπνευστικών οδών, στη ρευστοποίηση των βρογχικών εκκρίσεων, στη μαλακτική και ηρεμιστική δράση του στοματοφάρυγγα καθώς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Κατάλληλο για παραγωγικό & ξηρό βήχα, για τον ερεθισμένο λαιμό, την καταρροή, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την ενίσχυση του τόνου της φωνής και είναι κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες.

Aboca Grintuss Sirop

Το σιρόπi Grintuss είναι ειδικά μελετημένο και αναπτυγμένο ώστε να δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ με δράση ''φραγμού'' που ηρεμεί το βήχα προστατεύοντας την ανώτερη αναπνευστική οδό. Προστατεύει την αναπνευστική οδό και τη βλεννογόνο εμποδίζοντας την επαφή με εξωτερικούς παράγοντες.

Power Health Sootha Mel για Ξηρό Βήχα

Το σιρόπι της Power Health περιέχει Κρητικά βότανα όπως τσάι του βουνού, δίκταμο, θυμάρι και τήλιο σε συνδυασμό με γνήσιο μέλι. Ανακουφίζει από τον ξηρό βήχα και έχει εξαιρετικά μαλακτικές ιδιότητες.
Επίσης, περιέχει βιταμίνη Β12 που βοηθά στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Charak Spasma Syrup

Το σιρόπι Spasma της Charak είναι ένα βρογχοδιασταλτικό, βλεννολυτικό και αποχρεμπτικό σιρόπι. Έχει δράση κατά του βρογχικού άσθματος και είναι ιδανικό και για βρογχίτιδα, εμφύσημα, δύσπνοια & επίμονο παροξυσμικό βήχα. Χαλαρώνει τους σφιγμένους θωρακικούς μύες και τις λείες μυϊκές ίνες των βρόγχων, μειώνοντας και εξαλείφοντας τον βρογχοσπασμό και τις φλεγμονές, ρευστοποιεί τα κολλώδη πτύελα και προωθεί την αποβολή των βρογχικών εκκρίσεων και διευκολύνει την απόχρεμψη. Επίσης, συντελεί στην αποσυμφόρηση της αναπνευστικής οδού και δευκολύνει την εισπνοή και την εκπνοή ανακουφίζοντας από την δύσπνοια. Σταματά τον έντονο παροξυσμικό βήχα και προλαμβάνει την επανάληψη μιας ασθματικής κρίσης. Ασκεί αντι-αλλεργική δράση απέναντι στους παράγοντες που σχετίζονται με το αλλεργικό άσθμα.

Superfoods Herbatuss Σιρόπι

Το Herbatuss της Superfoods περιέχει φυσικά εκχυλίσματα & μέλι & χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του υγρού & του ξηρού βήχα. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που καταπραΰνει το βήχα και προστατεύει την ανώτερη αναπνευστική οδό. Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα και μέλι και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του υγρού και του ξηρού βήχα. Προστατεύει και ενυδατώνει το βλεννογόνο στο φάρυγγα.