Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ιδέες για βραδινό μακιγιάζ

5 ιδέες για βραδινό μακιγιάζ

Ιδέες για βραδινό μακιγιάζ

Κλασικό και classy: Γνωστό, εύκολο και καθιερωμένο βραδινό μακιγιάζ. Φορέστε το κόκκινο κραγιόν σας σε όποια απόχρωση σας ταιριάζει, μαύρο eyeliner με ελαφρώς πιο έντονη την γραμμή σχηματίζοντας το αγαπημένο μας cat eye και μάσκαρα. Για περισσότερη ένταση στα χείλη τοποθετείστε πάνω από το κραγιόν σας lip-gloss σε παρόμοια απόχρωση.

5 ιδέες για βραδινό μακιγιάζ-0

The Smokey Eye: Το γνωστό πλέον σε όλες μας Smokey Eye υπόσχεται έντονο βλέμμα που μαγνητίζει. Εκτός από το καθιερωμένο μαύρο, μπορείτε να παίξετε με μωβ, καφέ και άλλα έντονα και σκούρα χρώματα αναλόγως τι σας ταιριάζει. Βάλτε λευκό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού για να τα φωτίσετε αλλά και να τα κάνετε να δείχνουν πιο μεγάλα! Μην ξεχάσετε να τονίσετε περισσότερο τις βλεφαρίδες σας με παραπάνω στρώσεις μαύρης μάσκαρα.

5 ιδέες για βραδινό μακιγιάζ-1

The Metallics: Τα τελευταία χρόνια η μόδα αγαπά τα μεταλλικά χρώματα τόσο σε ρούχα όσο και στο μακιγιάζ. Υπέροχα κραγιόν σε έντονα μεταλλικά χρώματα (κόκκινο, χρυσό, ασημί, βουργουνδί και άλλα) για τις τολμηρές γυναίκες.

5 ιδέες για βραδινό μακιγιάζ-2

The Sparkle Eye: Εάν σας αρέσει η λάμψη, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε στα μάτια μία λαμπερή σκιά κατά προτίμηση σε υγρή μορφή για να έχει μεγαλύτερη απόδοση και συνεπώς πιο έντονο αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε με μαύρη μάσκαρα και σε πιο απαλούς τόνους κραγιόν.

Χρώματα παντού: Για όσες προτιμούν να πειραματίζονται υπάρχουν πολλές σκιές και κραγιόν σε έντονα και ιδιαίτερα χρώματα . Βάλτε μπλε σκούρο, μωβ και μπορντό σκιές, μπλε, μαύρο, μωβ κραγιόν και τραβήξτε τα βλέμματα πάνω σας! Όμως μην ξεχάσετε να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας σε πιο ήπιους τόνους.

5 ιδέες για βραδινό μακιγιάζ-3