Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Avene Couvrance Μέικ Απ σε Μορφή Κρέμας με Χρώμα & Ματ Αποτέλεσμα - 5.0 Soleil, 10gr

Avène
Δείτε όλα τα προϊόντα
Make up

ΠΡΟΣΩΠΟ

Κωδικός:
3282770082616
Avene partner badge

Το Avène Couvrance μέικ απ σε μορφή κρέμας εγγυάται ένα τέλειο και ομοιόμορφο χρώμα επιδερμίδας. Καλύπτει τις έντονες ατέλειες αφήνοντας φυσικό αποτέλεσμα.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.25kg
26,10 €16,27 €9,83 € (38%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Avène Couvrance Μέικ Απ σε Μορφή Κρέμας

με Χρώμα & Ματ αποτέλεσμα - 5.0 Soleil

Το Avène Couvrance μέικ απ σε μορφή κρέμας εγγυάται ένα τέλειο και ομοιόμορφο χρώμα επιδερμίδας. Καλύπτει τις έντονες ατέλειες αφήνοντας φυσικό αποτέλεσμα. Η oil-free υφή, με το ματ-πουδρέ τελείωμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για το μεικτό προς λιπαρό δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το μακιγιάζ του σώματος.

Με την κρεμώδη υφή του, η οποία εφαρμόζεται εύκολα, και το ματ αποτέλεσμα πούδρας, το μέικ απ σε μορφή κρέμας προσφέρει τέλεια επιδερμίδα όλη την ημέρα. Χωρίς να την νιώθετε να σας τραβάει, προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα «δεύτερης επιδερμίδας» που διαρκεί. Χωρίς άρωμα και συντηρητικά, το ευαίσθητο δέρμα επωφελείται από προστασία SPF 30 από ακτινοβολία UVA/UVB. Σταθερή και ανθεκτική στο νερό και στον ιδρώτα, η κάλυψη παραμένει πάντα σταθερή.

3D φωτοδιορθωτικό σύμπλεγμα
• Δοκιμάστηκε στο Κέντρο Δερματολογικών Ερευνών. Αποτελέσματα αποδοτικότητας¹ :
• Το 91% νιώθει το δέρμα του ανακουφισμένο όλη την ημέρα.
• Το 96% βρίσκει το μακιγιάζ εύκολο στην εφαρμογή.
• Χρησιμοποιείται στο ατελιέ ιατρικού μακιγιάζ στο κέντρο υδροθεραπείας Station Thermale Avène : Αφιερωμένο στο ευαίσθητο δέρμα, το κέντρο υδροθεραπείας προσφέρει στους επισκέπτες του, εκτός από τις θερμικές θεραπείες, δωρεάν εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα : ιατρικά συνέδρια, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και ατελιέ. Το ατελιέ ιατρικού μακιγιάζ παρουσιάζει ειδικές τεχνικές για κάλυψη των ατελειών του δέρματος, στο πρόσωπο και στο σώμα, για γυναίκες ή άνδρες. Η Couvrance έχει καθιερωθεί ως η εξειδικευμένη σειρά για διόρθωση χρώματος, για ήπια διόρθωση (μικρές κοκκινίλες στο δέρμα, μαύροι κύκλοι...) και για έντονη διόρθωση (μετεγχειρητικά, σημάδια εκ γενετής, ροδόχρου νόσο, λεύκη, εγκαύματα κ.λπ.).

¹Μέσος όρος ποσοστού ικανοποίησης. Δοκιμή καταναλωτών που διενεργήθηκε με το μέικ απ σε μορφή κρέμας με ματ αποτέλεσμα Compact make up Fini Mat για 10 ημέρες σε 93 γυναίκες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για καθημερινή χρήση. Αφαιρέστε με το σφουγγάρι κι έπειτα ταμπονάρετε στο κέντρο του προσώπου. Για φυσικό αποτέλεσμα, απλώστε το από το κέντρο προς το περίγραμμα του προσώπου. Για αυξημένη κάλυψη ή απόκρυψη, εφαρμόστε με μικρά χτυπηματάκια.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

C12-15 Alkyl Ethylhexanoate. Talc. Iron Oxides (Ci 77492) (Ci 77491) (Ci 77499). Titanium Dioxide (Ci 77891). Titanium Dioxide [Nano]. Ethylhexyl Methoxycinnamate. Hydrogenated Polyisobutene. Polyethylene. Isodecyl Neopentanoate. Kaolin. Caprylic/Capric Triglyceride. Sorbitan Sesquioleate. Synthetic Beeswax. Titanium Dioxide. Polymethyl Methacrylate. Acrylonitrile/Methyl Methacrylate/Vinilydene Chloride Copolymer. Alumina. Ascorbyl Palmitate. Bht. C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer. Cyclopentasiloxane. Hydrogenated Microcrystalline Wax. Isopropyl Titanium Triisostearate. Mica. Silica. Stearic Acid. Synthetic Wax. Tocopherol. Water (Aqua)

Avène Couvrance Μέικ Απ σε Μορφή Κρέμας

με Χρώμα & Ματ αποτέλεσμα - 5.0 Soleil

Για καθημερινή χρήση. Αφαιρέστε με το σφουγγάρι κι έπειτα ταμπονάρετε στο κέντρο του προσώπου. Για φυσικό αποτέλεσμα, απλώστε το από το κέντρο προς το περίγραμμα του προσώπου. Για αυξημένη κάλυψη ή απόκρυψη, εφαρμόστε με μικρά χτυπηματάκια.