Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Power of Nature Platinum Range Rhodiola 250mg, 30caps

Power Health
Δείτε όλα τα προϊόντα
Classics Platinum Range
NEO

RHODIOLA

Κωδικός:
5200321014556

H ροδιόλα είναι ένα βότανο με υψηλή περιεκτικότητα σε βιοδραστικές ενώσεις, όπως είναι η ροζαβίνη και η σαλιδροσίδη, οι οποίες διαθέτουν ευεργετικές ιδιότητες.

Ογκομετρικό βάρος
0.40kg
27,71 €12,49 €15,22 € (55%)
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Ειδοποίηση Διαθεσιμότηταςx

Θέλω να ειδοποιηθώ όταν το προϊόν είναι και πάλι διαθέσιμο.

Power of Nature

Platinum Range Rhodiola 250mg

H ροδιόλα είναι ένα προσαρμογόνο βότανο με υψηλή περιεκτικότητα σε βιοδραστικές ενώσεις, όπως είναι η ροζαβίνη και η σαλιδροσίδη, οι οποίες διαθέτουν ευεργετικές ιδιότητες.

Ενεργά συστατικά ανά κάψουλα:
Εκχύλισμα ρίζας ροδιόλας 250mg (εκ του οποίου ροζαβίνη 7,5mg και σαλιδροσίδη 2,5mg).

Χωρίς ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη, συντηρητικά.

Κατάλληλο για vegans.

ΧΡΗΣΗ

Ενήλικες:
Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα, κατά προτίμηση πριν από το πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα, ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Κλείνετε επιμελώς το καπάκι μετά από κάθε χρήση. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον (έως 25οC), μακριά από τα μικρά παιδιά. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Power of Nature

Platinum Range Rhodiola 250mg

Ενήλικες: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα, κατά προτίμηση πριν από το πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα, ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας. Κλείνετε επιμελώς το καπάκι μετά από κάθε χρήση. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον (έως 25οC), μακριά από τα μικρά παιδιά. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.