Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Natures Plus Rhodiola Extended Release, 30tabs

Natures plus
Δείτε όλα τα προϊόντα
NATURE'S PLUS Herbal Actives Extended Release (Παρατεταμένης Αποδέσμευσης)

ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ - ΒΟΤΑΝΑ

Κωδικός:
097467736412

Τιτλοδοτημένο διατροφικό συμπλήρωμα, με το βότανο ροντιόλα. Είναι αντιοξειδωτικό, αυξάνει την αντίσταση στο σωματικό και ψυχολογικό στρες, βελτιώνει την συγκέντρωση και την μνήμη, προλαμβάνει τη νοητική εξάντληση.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.40kg
79,35 €40,57 €38,78 € (49%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Natures Plus

Rhodiola Extended Release

Τιτλοδοτημένο διατροφικό συμπλήρωμα, με το βότανο ροντιόλα. Είναι αντιοξειδωτικό, αυξάνει την αντίσταση στο σωματικό και ψυχολογικό στρες, βελτιώνει την συγκέντρωση και την μνήμη, προλαμβάνει τη νοητική εξάντληση. Το βότανο βοηθάει στην προσαρμογή του οργανισμού διεγείροντας το νευρο-ενδόκρινο σύστημα. Η Rhodiola έχει την ιδιότητα να αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης ντοπαμίνης και άλλων νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο. Εμποδίζει την οξείδωση της χοληστερίνης (LDL) ασκώντας ευεργετική δράση στην καρδιά. Πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις κατάπτωσης, μετά από έντονο σωματικό στρες και στα συνοδευτικά συμπτώματα: αίσθημα κόπωσης, μείωση εργασιακής απόδοσης, δυσκολίες στον ύπνο, ευερεθιστικότητα, ανορεξία, υπέρταση, πονοκεφάλους.

Περιεκτικότητας, κατ’ ελάχιστον, 2,3% (23 mg) σε rosavin, 2,8% (28mg) σε salidroside, 70% (700mg) σε polyphenols, 5,4% (54 mg) σε beta-vicianosides 1,4% (14 mg) σε rosin, 1,2% (12 mg) σε rosarin. Ενεργή βάση 100mg από τιτλοδοτούμενα εκχυλίσματα green tea, grape seed, red wine, elderberry, broccoli, spinach, carrot, tomato, spirulina, chlorella. Σε ταμπλέτες παρατεταμένης αποδέσμευσης για μέγιστη απορρόφηση.

ΧΡΗΣΗ

Μία ταμπλέτα την ημέρα.

  • Χωρίς γλουτένη
  • Για χορτοφάγους
  • Για vegans
  • Φυσικό προϊόν χωρίς χρωστικές

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Natures Plus Rhodiola Extended Release, 30tabs-0

Natures Plus

Rhodiola Extended Release

Μία ταμπλέτα την ημέρα.